Flesst Finally Safe
Over Flesst|Partners|Trainingen|Kennisbank|Juridische informatie|Inloggen
HOMEVEILIGHEIDSYSTEMENPRODUCTENDEALERSPROJECTENDOWNLOADSACTUEELCONTACT

‘Valt’ u ook voor Flesst tijdens Bouw Compleet?

‘Valt’ u ook voor Flesst tijdens Bouw Compleet?
8 September 2017

Bij Luchtankers B.V. hebben we de laatste tijd weer hard gewerkt aan het nog toegankelijker, gebruiksvriendelijker, goedkoper en vooral universeler maken van ons Flesst valbeveiligingssysteem. We kunnen dat natuurlijk letterlijk en figuurlijk van de daken schreeuwen, maar hebben ervoor gekozen een stand te reserveren op de jaarlijkse Bouw Compleet beurs. Deze vindt op 10, 11 en 12 oktober plaats in Evenementenhal Hardenberg.

‘Open source’ valbeveiliging

Het universele zit hem vooral in het verhoogde ‘open source’-karakter van Flesst. Hierdoor kan het systeem optimaal worden gemonteerd en afgestemd op elke onderliggende dakconstructie, dakbeschot en muren. Hoe dat in zijn werk gaat, laten we u graag in oktober zien met een uitgebreide demonstratie. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van onderhoud aan groene daken waar Flesst eveneens uitstekend tot zijn recht komt. Voor de zeer nieuwsgierigen onder u is er de mogelijkheid om ons systeem aan een persoonlijke test te onderwerpen. 

Aansprekende projecten

Daarnaast vertellen we u graag over aansprekende projecten waarbij Flesst zijn dienst bewijst. Zoals het project Houthaven in Amsterdam-West waar een voormalig bedrijventerrein wordt getransformeerd in een duurzame woonwijk. Een kleine honderd woningen aan het IJ worden hier voorzien van ons Flesst-systeem voor onderhoud aan onder meer zonnepanelen. Bent u toevallig een fervent pennenverzamelaar, dan moeten we u helaas ook een beetje teleurstellen. We delen voortaan alleen nog kennis uit.

Nieuws

September 2018 Omvangrijk groendakproject beveiligd met Flesst 18 September 2018 Januari 2018 Flesst slaat vleugels uit in Europa 18 Januari 2018 November 2017 "Valbeveiliging als Blikvanger" 13 November 2017 September 2017 ‘Valt’ u ook voor Flesst tijdens Bouw Compleet? 8 September 2017 Mei 2017 Minder ‘tinten grijs’ dankzij nieuwe URL valbeveiliging 25 Mei 2017 Februari 2017 Er waait een frisse wind bij Flesst 22 Februari 2017
Nieuwsarchief