Flesst Finally Safe
Over Flesst|Partners|Trainingen|Kennisbank|Juridische informatie|Inloggen
HOMEVEILIGHEIDSYSTEMENPRODUCTENDEALERSPROJECTENDOWNLOADSACTUEELCONTACT

Partners en dealers

Flesst hanteert in haar business model partners en dealers. Het onderscheid zit in de aanwezige expertise bij de partners. Zij beschikken over de kennis om complexe offerteaanvragen te kunnen behandelen, stellen RIEs op en maken het Technisch Opleveringsdossier. De partners zijn in staat dealers op te leiden tot gecertificeerd Flesst montagebedrijf. De partners houden constant Flesst producten op voorraad en verzorgen de verzending naar onze klanten. Partners kunnen ook dealer zijn, in dat geval verzorgen zij k het aanbrengen van het Flesst systeem.

Dealers

De dealers van Flesst zijn in de regel dakdekkersbedrijven die het Flesst systeem aanbrengen. De dealers worden opgeleid en gecertificeerd door onze partners zodat u zeker weet dat het Flesst systeem vakkundig wordt aangebracht. Dealers bestellen Flesst producten bij onze partners.

Contact

Voor vragen of info over het Flesst systeem neemt u contact op met een van onze partners. Ga naar onze contactpagina of klik op een van de logos van onze partners, u komt dan automatisch in het contactformulier.

Zoekt u specifiek een dealer (bijvoorbeeld omdat u daar al een relatie mee heeft), kunt u natuurkijk rechtstreeks contact opnemen.

Partners en dealers

Partners

Zoeken op de kaart

Plaats
Postcode
 

Partners

EnSafe B.V.
Eurosafe Solutions
Fier Dakcontrol
Patina B.V
Van Venrooy Dakbedekking B.V.
Verkoelen Weert B.V.