Flesst Finally Safe
Over Flesst|Partners|Trainingen|Kennisbank|Juridische informatie|Inloggen
HOMEVEILIGHEIDSYSTEMENPRODUCTENDEALERSPROJECTENDOWNLOADSACTUEELCONTACT

EfficiŽnt en eenvoudig uit te breiden

Het nieuwe Bouwbesluit is glashelder, op een nieuw te bouwen of te renoveren gebouw dient u gebouwgebonden veiligheidsvoorzieningen aan te brengen. U wilt met minimale middelen een goede basis voor veiligheid leggen.

Dat is de basis van Flesst Ready. Met dit concept stellen we bouwend Nederland in staat op alle nieuw te bouwen of te renoveren woningen een efficiŽnte en goedkope veiligheidsinfrastructuur aan te brengen.

Op het moment dat onderhoud relevant wordt, kan het systeem in een oogwenk worden geŁpgraded naar Flesst Full.

Slimme en uniforme oplossing

Om de toepassing van een goed werkende, kostenefficiŽnte en toekomstbestendige veiligheidsinfrastructuur bereikbaar te maken, hebben we een veiligheidsoplossing bedacht die kan worden geÔnstalleerd als vervanging van de traditionele ventilerende nokconstructie die praktisch in heel Europa wordt toegepast. Geschikt voor elk schuin dak en ieder type dakafwerking en geen extra arbeidstijd omdat Flesst Ready minstens zo snel wordt gemonteerd als een traditionele nokconstructie.

"De enige plek van een schuin dak waar veiligheid optimaal kan worden ingezet is altijd de nok, het hoogste punt."

Wat kost het?

Om het Flesst Ready systeem breed toepasbaar en makkelijk uitbreidbaar voor de toekomst te maken, hebben we ingezet op het ontwikkelen van een oplossing die uniform toepasbaar is voor dakdekkersbedrijven. Het systeem is uitbreidbaar met tal van accessoires zoals loopwagens, daksteigers e.d. maar is ook gewoon compatibel met bestaande steigers of ander klimmateriaal. Zie voor een exacte beschrijving van het beschikbare assortiment onze pagina met producten.

Open format beveiligingsoplossing

Wanneer je een systeem ontwikkelt dat toepasbaar moet zijn voor de gehele markt en zo efficiŽntie in de hand kan werken, is er geen andere oplossing dan het ontwikkelen van een Ďopení systeem. Wij vinden dat wanneer je als fabrikant een massaproduct op de markt brengt, dat je dan ook andere partijen in staat moet stellen producten/diensten te ontwerpen welke het Flesst systeem versterken. Daarom is Flesst Ready opgezet als een Gardena systeem en eindeloos uitbreidbaar. Andere partijen kunnen de lijn aanvullen en versterken met eigen producten en diensten. Wij vinden het een opwindende gedachte dat ons systeem op deze wijze mee kan groeien met de wensen en behoeften van de markt. Uiteraard legt Flesst deze partijen dezelfde zware technische eisen op als waar Flesst zichzelf aan onderwerpt.

Een greep uit de talrijke voordelen:

  • Geen enkele onderbreking van uw dak, geen aantasting van RC waarde
  • Voldoet volledig aan de eisen van het nieuwste Bouwbesluit
  • Voldoet aan strengste Europese certificeringen als CE-markering en EN 795:2012 en in tegenstelling tot vergelijkbare systemen geen jaarlijkse keuring nodig
  • Flesst vervangt de traditionele nokconstructie
  • U hoeft geen extra arbeidstijd op te nemen, Flesst wordt minstens net zo snel gemonteerd als een traditionele nokconstructie
  • Geschikt voor elk schuin dak en elk type dakafwerking
  • Uitbreidbaar met tal van (toekomstige)accessoires zoals; loopwagens, daksteigers, lichtgewicht ladders, etc
  • Bestaande steigers of ander klimmateriaal kunnen in de toekomst gewoon gebruikt worden