Flesst Finally Safe
Over Flesst|Partners|Trainingen|Kennisbank|Juridische informatie|Inloggen
HOMEVEILIGHEIDSYSTEMENPRODUCTENDEALERSPROJECTENDOWNLOADSACTUEELCONTACT

Onze partners

EnSafe B.V.

Wij ontwerpen en produceren een breed gamma klim- en valbeveiligingsproducten onder de naam MARQ.
Ons team van professionals focust steevast op kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.
MARQ staat voor kwalitatief hoogwaardige klim- en valbeveiligingsproducten. Variërend van de MARQ D-Anchor-serie tot en met diverse kabeltrajectsystemen. Maar ook als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, signaleringen, gebodspictogrammen, toetredingsvoorzieningen en modulaire hekwerksystemen biedt MARQ u een oplossing op maat.
Veiligheid tot in de finesses. Wij tekenen ervoor!

Eurosafe Solutions

Eurosafe Solutions is toonaangevend op het gebied van permanente systemen en oplossingen voor valbeveiliging. Dankzij Eurosafe Solutions kunnen onderhoudsbedrijven verantwoord werken op daken, gevels en andere moeilijk toegankelijke locaties. Het is op de eerste plaats uitermate belangrijk om werkers op hoogte te beschermen, maar u voldoet met de oplossingen van Eurosafe Solutions ook aan de strenge eisen die de wetgever aan werken op hoogte stelt.

Eurosafe Solutions biedt een totaaloplossing. Het bedrijf inventariseert zorgvuldig alle voorkomende veiligheidsrisico’s, brengt deskundig advies uit om die knelpunten te verhelpen en installeert daarna de speciaal daarvoor ontworpen valbeveiligingssystemen. Eurosafe Solutions is naast installateur ook leverancier van talrijke innovatieve en duurzame valbeveiligingsproducten.

Van Venrooy dakveiligheid

Van Venrooy is met meer dan 50 jaar één van de oudste en grootste familie-dakbedekkingsbedrijven in Nederland. Van oudsher renovatiespecialist en sedert 30 jaar landelijk opererend en marktleider in het onderhoud en de veiligheid van daken. Van Venrooy staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap. Dakveiligheid is een belangrijk onderdeel binnen Van Venrooy en heeft derhalve organisatorisch een eigen afdeling met eigen dakveiligheidsspecialisten en kantoorpersoneel.

Verkoelen Weert BV

Verkoelen Weert is al ruim 90 jaar als gerenommeerd dakdekkersbedrijf werkzaam in zowel nieuwbouw als renovatie van hellende en vlakke daken. Tevens is Verkoelen Weert specialist in het restaureren van monumentale panden. Naast vakmanschap, service en kwaliteit is ook bij alle type daken het adviseren, plaatsen, inspecteren en onderhouden van valbeveiligingssystemen al een jarenlange vanzelfsprekendheid.

Zowel binnen- als buitendienst medewerkers van Dakspecialisten Verkoelen Weert beschikken over een ruime expertise op het gebied van valbeveiligingssystemen om u op een accurate manier van dienst te kunnen zijn.

Flesst partners


EnSafe B.V.

Steenoven 4-A
5626 DK Eindhoven

Tel.: +31 (0)40 820 03 87

Mail: info@ensafe.nl
www.marqproducts.nl


Eurosafe Solutions

Conradstraat 15
8013 RN Zwolle

Tel.: +31 (0) 38 467 1910
Fax: +31 (0) 38 467 1911

Mail: info@eurosafesolutions.nl
www.eurosafesolutions.nl


Van Venrooy dakveiligheid

Tweelingenlaan 73
7324 BK Apeldoorn

Tel.: +31 (0) 55 543 0430

Mail: flesst@vanvenrooy.nl
www.vanvenrooy.nl


Verkoelen Weert BV

Celsiusstraat 19
6003 DG Weert

Tel.: +31 (0) 49 554 3000
Fax: +31 (0) 49 554 1665

Mail: info@verkoelen.nl
www.verkoelen.nl


Patina Dakdenkers Locatie Beverwijk B.V.

Gooiland 2b
1948 RC Beverwijk

Tel.: +31 (0) 251 21 55 44
Fax: +31 (0) 251 21 51 61

Mail: beverwijk@patina.nl
www.patina.nl