Dakinspectie

Daken inspecteren

Dakinspectie komt veel voor. Met name bij monumenten is dit een bekende vorm van herhalend onderhoud. Maar ook normale woningen met bijvoorbeeld een dakkapel moeten zo nu en dan geïnspecteerd worden. Daarnaast komt het inspecteren van daken steeds vaker voor bij woningen met zonnepanelen en een warmtepomp. Ook woningcorporaties inspecteren de daken van hun woningen. Na een storm wordt er ook vaak dakinspectie uitgevoerd om beschadigde of verschoven dakpannen te herstellen. In alle gevallen betekent het dat u het dak op moet. Daarbij is uw eigen veiligheid van groot belang.

Hoe inspecteert u het dak?

Daken inspecteren kan met behulp van tijdelijke oplossingen of permanente oplossingen. Bij tijdelijk oplossingen gaat het om een ladder, hoogwerker of steiger. Bij permanente oplossing kunt u denken aan vaste onderhoudssystemen op uw dak. Daarnaast maakt u hierbij gebruik van een een valbeveiliging harnas.

Dakinspectie uitvoeren

Is het tijd voor dakinspectie? Werk veilig op hoogte met Flesst valbeveiling. En daken inspecteren hoeft u niet alleen te doen. Flesst is het enige valbeveiligingssysteem ter wereld waarbij aan twee kanten tegelijk op een hellend dak gewerkt kan worden. Er kunnen maximaal vijf mensen tegelijk een dakinspectie uitvoeren. Wilt u weten of Flesst op uw woning of een monument toegepast kan worden en veilig werken op daken? Of wilt u meer weten over het systeem? Neem contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Tijdelijke systemen

Tijdelijke oplossingen als een steiger of hoogwerker zijn mogelijk als u in de omgeving de ruimte heeft om deze objecten te plaatsen. Dit is helaas niet altijd het geval. Daarnaast heeft u steeds terugkerende kosten voor het inhuren van het materiaal. Vooral wanneer u meer dan twee keer per jaar een dakinspectie uit wil voeren, is dit niet aan te raden. De kosten zullen flink oplopen. Daarnaast kunt u met een steiger of hoogwerker ook niet het gehele dak bereiken. En dat is tijdens een inspectie natuurlijk wel noodzakelijk.

Permanent systeem

Een veiligere en betere oplossing voor dakinspectie is het Flesst onderhoudssysteem. Met valbeveiliging van Flesst kunt u het gehele dak bereiken terwijl u veilig aangelijnd bent. Bovendien is het een eenmalige investering. Afhankelijk van hoe vaak u het dak inspecteert, zult u deze investering snel terugverdienen. Het compleet nieuwe systeem is 100% veilig en voldoet aan alle verplichtingen van het bouwbesluit. Met dak valbeveiliging van Flesst kunt u gemakkelijk daken inspecteren.
eurosafe
Fier dakcontrol
Patina dakdenkers
Ridder
Lei Import
klompdaktechniek

Lage TCO (total cost of ownership)

Géén jaarlijkse keuring

Geschikt voor elk type hellend dak

Geen valfactor

Ook samenwerken
met Flesst?

Wij staan open voor samenwerkingen met gespecialiseerde partijen die hun kennis en expertise willen inzetten voor dé nieuwe norm valbeveiliging. Neem contact met ons op.


Contact opnemen

Word Flesst Specialist

Neem contact op

    Wij geven u graag advies en helpen u verder!

    captcha
    Voer a.u.b. de code hieronder in:

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door FLESST.

    Contact