Onderhoud groen dak

Onderhoud groen dak

Heeft uw woning een groen dak? Dan zult u zeker twee keer per jaar het dak op moeten om onkruid te verwijderen en voeding toe te voegen. Want uw groene dak wilt u uiteraard netjes en verzorgd houden.

Veilig een groen dak op voor onderhoud

Wilt u minimaal twee keer paar jaar veilig uw groene dak kunnen onderhouden? Kies dan voor het onderhoudssysteem Flesst. Het Flesst valbeveiligingssysteem is ontwikkeld vanuit de filosofie dat de dakbetreder moet worden ontzorgd, zodat hij zich volledig kan richten op de werkzaamheden die hij op het dak moet uitvoeren. De dakbetreder is gegarandeerd veilig door het valbeveiliging harnas. Met valbeveiliging van Flesst is een schuin dak eenvoudig te bereiken door middel van de loopwagen in de nok van het dak en het koppeltouwsysteem.

100% veilig onderhoudssysteem

Het Flesst systeem garandeert 100% veiligheid. Als dakbetreder kunt u zich direct aanhaken aan de nok via een speciaal koppeltouwsysteem dat ervoor zorgt dat het klimtouw naar de nok wordt gebracht en wordt aangekoppeld aan het systeem. Doordat men aan het hoogste punt vastzit, is de valfactor minimaal. U wordt als het ware naar het dakvlak toegetrokken en kunt daardoor niet vallen. Vanwege het meebewegen van de loopwagen is het pendule-effect minimaal.

Terugkerend onderhoud groen dak

Bij een groen dak heeft u te maken met terugkerend onderhoud. Dit onderhoud kunt u op verschillende manieren uitvoeren. Bijvoorbeeld met behulp van tijdelijke oplossingen als een rolsteiger of hoogwerker. Alleen zijn dit niet de veiligste oplossingen. Zeker niet als het gaat om een groen dak, want hierop staat u veel minder stevig dan op een dak met pannen. Bovendien kunt u met een rolsteiger en hoogwerker niet alle plekken op het dak goed bereiken. Ook is het niet altijd mogelijk om dit soort tijdelijke oplossingen rondom uw woning te plaatsen. Verder kan uw omgeving overlast ervaren van deze tijdelijke oplossingen.

Permanente oplossing

Flesst is een permanente oplossing. Dat betekent dat u er altijd gebruik van kunt maken wanneer u dat wilt. Daarbij is het een eenmalige investering die zich snel terugverdient. U heeft dus geen terugkerende kosten waar je bij tijdelijke oplossingen altijd mee te maken hebt. Flesst maakt het voor u heel laagdrempelig om onderhoud op een groen dak uit te voeren.

Onderhoud groen dak uitvoeren?

Wilt u regelmatig onderhoud aan uw groene dak uitvoeren? Wij helpen u graag veilig het dak op. Bent u benieuwd of Flesst toegepast kan worden op uw groene dak of wilt u er meer over weten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.
eurosafe
Fier dakcontrol
Patina dakdenkers
Ridder
Lei Import
klompdaktechniek

Lage TCO (total cost of ownership)

Géén jaarlijkse keuring

Geschikt voor elk type hellend dak

Geen valfactor

Ook samenwerken
met Flesst?

Wij staan open voor samenwerkingen met gespecialiseerde partijen die hun kennis en expertise willen inzetten voor dé nieuwe norm valbeveiliging. Neem contact met ons op.


Contact opnemen

Word Flesst Specialist

Neem contact op

    Wij geven u graag advies en helpen u verder!

    captcha
    Voer a.u.b. de code hieronder in:

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door FLESST.

    Contact