Onderhoud warmtepomp

Onderhoud warmtepomp

Heeft u een schuin dak met daarop (de buitenunit van) een warmtepomp? Dan zult u zo nu en dan het dak op moeten voor onderhoud aan de warmtepomp. Zo moeten bijvoorbeeld de filters vervangen worden. Ook vinden er met regelmaat inspecties plaats.

Warmtepomp op schuin dak

Een warmtepomp op een schuin dak komt regelmatig voor. Vanwege de geluidsoverlast kiezen sommige mensen ervoor om de buitenunit op hun schuine dak te laten plaatsen. Een slimme oplossing mits u ook rekening houdt met het onderhoud ervan. Want soms wordt een buitenunit op een schuin dak geplaatst, maar kunt u er vervolgens in geen mogelijkheid meer bij.

Permanente oplossing voor onderhoud warmtepomp

Heeft u een (buitenunit van een) warmtepomp op uw schuine dak en moet u deze regelmatig onderhouden of inspecteren? Ga dan veilig het dak op met Flesst Valbeveiliging. Bent u benieuwd of Flesst toegepast kan worden op uw hellende dak of wilt u er meer over weten? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Onderhoud warmtepomp uitvoeren

Voor onderhoud kunt u dan een verrijdbare hoogwerker inhuren. Dit betekent steeds terugkerende kosten wanneer onderhoud nodig is. En wat als u de buitenunit van de warmtepomp aan de achterkant van het huis op het dak heeft geplaatst? Dan zult u moeten inschatten of de hoogwerker wel in uw achtertuin kan staan. Als dat niet kan, heeft u een speciale hoogwerker nodig die over de nok van uw huis kan. Wanneer dit allemaal niet kan, gaan sommige mensen soms via een ladder het dak op. Dat is levensgevaarlijk en tevens niet toegestaan volgens de Arboregelgeving.

Onderhoudssysteem met valbeveiliging

Om onveilige situaties en steeds terugkerende kosten te voorkomen, kunt u kiezen voor een permanente oplossing als Flesst. Flesst is een onderhoudssysteem met valbeveiliging. Het Flesst valbeveiligingssysteem is ontwikkeld vanuit de filosofie dat de dakbetreder moet worden ontzorgd, zodat hij zich volledig kan richten op de werkzaamheden die hij op het dak moet uitvoeren. Onze missie is om wereldwijd te worden gezien als dé standaard voor het veilig werken op hellende daken. Een standaard zowel voor het meest veilige als voor het meest gebruiksvriendelijke valbeveiligingssysteem.
eurosafe
Fier dakcontrol
Patina dakdenkers
Ridder
Lei Import
klompdaktechniek

Lage TCO (total cost of ownership)

Géén jaarlijkse keuring

Geschikt voor elk type hellend dak

Geen valfactor

Ook samenwerken
met Flesst?

Wij staan open voor samenwerkingen met gespecialiseerde partijen die hun kennis en expertise willen inzetten voor dé nieuwe norm valbeveiliging. Neem contact met ons op.


Contact opnemen

Word Flesst Specialist

Neem contact op

    Wij geven u graag advies en helpen u verder!

    captcha
    Voer a.u.b. de code hieronder in:

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door FLESST.

    Contact