Specialisten

Specialisten

Flesst werkt samen met diverse gespecialiseerde partijen om de volledige dienstverlening voor u uit handen te nemen en optimale service te bieden. Van het behandelen van complexe offerteaanvragen, het opstellen van RIE’s en het maken van een technisch opleveringsdossier tot de verzending van het Flesst valbeveiligingssysteem naar de klant en het aanbrengen van het systeem. Onze partners zijn specialisten op het gebied van valbeveiliging, adviesbedrijven, dakspecialisten of dakdekkersbedrijven.
De partijen die de Flesst valbeveiligingssystemen aanbrengen, leiden wij op tot gecertificeerde Flesst Montagebedrijven.

Dankzij de kennis en expertise van onze specialisten kunnen zij u adviseren op verschillende gebieden. Wilt u weten of uw dak geschikt is voor ons Flesst-systeem? Vraagt u zich af hoe vaak uw dak onderhoud nodig heeft? Of heeft u vragen over de wetgeving en veiligheid van het systeem. Flesst denkt graag met u mee.
eurosafe
Fier dakcontrol
Patina dakdenkers
Ridder
Lei Import
klompdaktechniek

Lage TCO (total cost of ownership)

Géén jaarlijkse keuring

Geschikt voor elk type hellend dak

Geen valfactor

Ook samenwerken
met Flesst?

Wij staan open voor samenwerkingen met gespecialiseerde partijen die hun kennis en expertise willen inzetten voor dé nieuwe norm valbeveiliging. Neem contact met ons op.


Contact opnemen

Word Flesst Specialist

Neem contact op

    Wij geven u graag advies en helpen u verder!

    captcha
    Voer a.u.b. de code hieronder in:

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door FLESST.

    Contact