Flesst Finally Safe
Over Flesst|Partners|Trainingen|Kennisbank|Juridische informatie|Inloggen
HOMEVEILIGHEIDSYSTEMENPRODUCTENDEALERSPROJECTENDOWNLOADSACTUEELCONTACT

Dat gaat naar Den Bosch toe....

Dat gaat naar Den Bosch toe....
16 April 2019

Met de succesvolle beurs van vorig jaar nog redelijk vers in het geheugen is Flesst ook tijdens Monument 2019 weer als exposant van de partij. Of het aan onze deelname in 2018 te danken is weten we niet zeker, maar het afgelopen jaar hebben we weer diverse mooie monumenten mogen voorzien van ons valbeveiligingssysteem. Het groendakproject ‘De Ottoburg’ in Rijswijk is daar een fraai voorbeeld van. 

 

Gele VW-demobus

 

Ook bij andere projecten, waar daken van zowel leien als loden dakpannen werden voorzien, merken we een toenemende vraag naar andere oplossingen dan de traditionele dak- of ladderhaak. Kennelijk dringt het door dat onze vaste valbeveiliging niet alleen effectiever en per saldo goedkoper is dan andere systemen, maar ook fraaier. Dat laatste kunt u zelf van 14 tot en met 16 mei in de Brabanthallen in Den Bosch beoordelen in onze opvallende gele VW-demobus. Wie dat nog niet ver genoeg gaat, kan ons systeem hoogstpersoonlijke uitproberen.

 

Interessante symposia

 

Hoewel u het busje niet echt kunt missen: u vindt ons op stand A79 (niet te verwarren met de snelweg tussen Maastricht en Heerlen, want dan zit u echt te ver). Voor die momenten dat u niet op onze stand aanwezig bent, kunt u onder andere diverse symposia bezoeken over verduurzaming, herbestemming van religieus erfgoed, planmatig onderhoud en de nieuwe woonhuisregeling. Gelijktijdig met Monument 2019 wordt op dezelfde locatie de (gratis) Renovatiebeurs 2019 - de vakbeurs voor sneller, efficiënter en omgevingsvriendelijker renoveren - gehouden.

 

Als u Monument 2019 zakelijk bezoekt, dan heeft u ook gratis toegang tot Renovatie 2019. Voor gratis toegang tot Monument 2019 kunt u hier klikken om u aan te melden. Het liedje ‘Dat gaat naar Den Bosch toe’ moet er zelf even bij denken, dat dan weer wel.

 

 

Nieuws

April 2019 Dat gaat naar Den Bosch toe.... 16 April 2019 Februari 2019 Hoeveel geluk kun je hebben? 5 Februari 2019 September 2018 Omvangrijk groendakproject beveiligd met Flesst 18 September 2018 Januari 2018 Flesst slaat vleugels uit in Europa 18 Januari 2018 November 2017 "Valbeveiliging als Blikvanger" 13 November 2017 September 2017 ‘Valt’ u ook voor Flesst tijdens Bouw Compleet? 8 September 2017
Nieuwsarchief